0,99999,99

27 keer gekocht afgelopen 30 dagen.
Kies een aanvul-garantie. Dit is een soort verzekering voor als de gekochte diensten worden verwijderd door de social platforms.
Artikelnummer: N/B Categorie:

YouTube likes kopen

Heb jij moeite om je YouTube-kanaal op de kaart te zetten? Overweeg dan om voor je video’s YouTube likes te kopen! Laten we eerlijk zijn, we weten allemaal dat hoe meer likes een video heeft, hoe groter de kans dat je meer volgers aantrekt en jouw video’s beter zichtbaar zijn op het platform.

Algoritme van YouTube

Maar waarom zou je eigenlijk likes kopen? Nou, voor starters, het kan helpen om jouw video’s een boost te geven in de zoekresultaten van YouTube. Het algoritme van YouTube houdt rekening met het aantal likes dat een video heeft bij het bepalen van de ranking. Dus hoe meer likes een video heeft, hoe hoger deze zal ranken. Dus als je wilt dat jouw video’s bovenaan de zoekresultaten staan, dan is het kopen van likes een snelle manier om dat te bereiken.

Grotere betrouwbaarheid

Maar nog belangrijker, als je video’s meer likes hebben, zal dit zorgen voor een grotere betrouwbaarheid bij andere gebruikers en zullen zij eerder geneigd zijn om jouw video’s te bekijken en te delen. Het kan ook helpen om meer organische likes aan te trekken, omdat mensen geneigd zijn om te klikken op video’s die al veel likes hebben.

Belangrijk om te weten bij het YouTube likes kopen

Het is wel belangrijk om op te merken dat YouTube niet blij is met het kopen van likes en als je wordt betrapt, kan je kanaal gestraft worden. Dus zorg ervoor dat je alleen likes koopt van betrouwbare bronnen die echte likes leveren, zoals Instagrow.

Hoe werkt het?

Stap 1
Jij kiest het aantal YouTube likes dat je wilt bestellen.

Stap 2
Kies je betaalmethode. Vergeet je niet de Youtube juiste link door te geven, zodat ons systeem weet op welke video de likes geleverd moeten worden.

Stap 3
Wij hebben je bestelling ontvangen en zullen het zo snel mogelijk proberen te leveren.

Aantal gewenste likes

50, 100, 500, 1000, 2000, 4000, 8000, 10000, 20000, 50000