99,95

Wij zorgen voor een #1 positie in de Spinnin Records Talent Pool!

Categorie:

Geef Je Muziekcarriรจre een Boost met Spinnin Records Talent Pool

In de muziekindustrie is opvallen een cruciale stap op weg naar succes. Voor opkomende artiesten biedt de Spinnin Records Talent Pool een uniek platform om gehoord te worden, feedback te ontvangen en mogelijk een contract te scoren. Met ondersteuning van Instagrow kan jouw track de aandacht trekken die het verdient.

Hoe Werkt Het?

Met een levertijd van 1-7 dagen kun je via Instagrow jouw track in de spotlight zetten bij de Talent Pool van Spinnin Records. Let op, het gaat om 1 order per track; herhaalorders worden niet geaccepteerd. De Talent Pool kent een hoofdchart en een wedstrijdchart. Door een track te uploaden kun je een bestelling plaatsen voor de gewenste chart.

De Kansen die Voor Je Liggen

Door in de Talent Pool te verschijnen, krijg je de kans om gehoord te worden door Spinnin Records en feedback te ontvangen van het label of de resident-artiesten. Dit kan variรซren van een mini-review tot een commentaar onder de track. Het biedt de unieke mogelijkheid om een contract te tekenen en wereldwijde aandacht te krijgen van top-dj’s, radiozenders en invloedrijke personen in de muziekindustrie.

Wat Instagrow voor Jou Kan Betekenen

Instagrow helpt artiesten om op de juiste plek in de Talent Pool te komen. De chart wordt dagelijks bijgewerkt, wat betekent dat jouw track hoger of lager kan stijgen, afhankelijk van de concurrerende nummers in de chart. Met de ondersteuning van Instagrow wordt jouw muziek opgemerkt en kan het organisch groeien in populariteit.

Aanwezigheid in de Wedstrijdchart

Er is ook een competitie chart beschikbaar waar je jouw muziek kunt plaatsen. Instagrow zorgt ervoor dat je track een goede positie bereikt waardoor je sneller opgemerkt wordt. De prijzen variรซren van een release op het label, tot geldprijzen en apparatuur.

Organische Promotie en Wereldwijde Aandacht

100% organische promotie van jouw track is gegarandeerd. Je verdient de aandacht van gebruikers van de site doordat je in de meest opvallende plaats van de Talent Pool-sectie verschijnt. Hoewel er geen garantie is dat je een contract tekent, biedt het hebben van een geschikte track die past bij hun stijl en geluid, je een aanzienlijke voorsprong.

Sluit je aan bij de Spinnin Records Talent Pool via Instagrow en laat de wereld kennis maken met jouw unieke geluid!