0,00

Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal
Kies een aanvul-garantie. Dit is een soort verzekering voor als de gekochte diensten worden verwijderd door de social platforms.

Waarom zou je Instagram volgers kopen?

Wanneer je instagram volgers koopt bij Instagrow zorg je ervoor dat je je instagram account snel laat groeien. Het kopen van volgers zorgt voor meer zichtbaarheid op instagram, hierdoor zul je sneller nieuwe volgers genereren en likes. Een groter instagram account zorgt op zijn plaats voor wederom meer nieuwe volgers. Het is een dusdanig sneeuwbal effect.

Het kopen van volgers is een slimme strategie om je account snel populair te laten worden.

Kan mijn Instagram account hierdoor verbannen worden?

Als je besluit om instagram volgers te kopen, is het belangrijk dat je weet waar je aan begint. Volgens de overheid is het niet verboden om instagram volgers te kopen. Maar als we kijken naar de richtlijnen van instagram zelf, zien we dat hier in de kleine lettertjes staat dat het gebruik van zogenoemde “third-party” programma’s niet is toegestaan.

Zijn gekochte Instagram volgers echte mensen?

Wanneer je bij Instagrow Echte volgers koopt zijn de volgers in 99% van de gevallen ECHTE mensen. Dit zijn accounts die door echte mensen beheerd worden. Door ons bereik op instagram is het mogelijk om veel accounts tegelijk aan te sturen om het ingevulde account te volgen. De volgers zullen daadwerkelijk je foto’s liken.

Hoe snel worden mijn gekochte Instagram volgers geleverd?

Doordat de gekochte volgers automatisch aangestuurd worden kunnen deze super snel geleverd worden. Alle orders worden binnen 10 minuten verzonden. Soms kan het iets lang duren omdat de server druk is. Als je na 24 uur nog niks hebt ontvangen, neem dan even contact met ons op.

Dit alles is super snel in vergelijking met wanneer je zelf bijvoorbeeld 1.000 mensen zou moeten vragen om jouw account te volgen. Het is daarom een zeer toegankelijke en goedkope manier om aan meer volgers te komen op instagram.

We sturen Instagram volgers met maximaal 500 per dag.

Is het veilig om Instagram volgers te kopen?

Het kopen van instagram volgers is bij Instagrow 100% veilig. We hebben nooit meegemaakt dat klanten negatieve reacties gaven over bestellingen die zij hier deden. Betalen doe je geheel anoniem en in een beveiligde SSL omgeving.

Hoelang blijven Instagram volgers op mijn account staan?

Na je bestelling blijven je nieuwe volgers (in principe) voor altijd op je account staan. Helaas kan het toch voorkomen dat er een aantal wegvallen. Klopt er iets niet? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij met een oplossing kunnen komen.

Heb ik garantie op mijn aankoop?

Ja! We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop. Dat betekent als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het eventueel verwijderen van je account. Het is echter bij ons nog NOOIT voorgekomen dat een account is verwijderd. Dat maakt het kopen van Instagram volgers volkomen veilig.

Hoe werkt het?

Stap 1
Jij kiest het aantal echte volgers dat je wilt bestellen.

Stap 2
Kies je betaalmethode. Vergeet je niet accountnaam door te geven. Kijk goed of je geen spelfouten maakt in je accountnaam, want na betaling is er geen weg meer terug.

Stap 3
Wij hebben je bestelling ontvangen. Je zult snel de volgers zien binnenstromen.

Aantal gewenste likes

15, 30, 50, 100, 250